Admin

Setup
Itt végezhetők el a hálózati, kommunikációs, periféria, egyéb beállítások.

Terminal
Segíti a modul programozását, itt találhatók az utasítások részletes leírásai, példakódok.
A telepítő csomag plugins mappájából a TERMINAL_xx.tar fájl feltöltése után érhető el.


Info
Itt nézhető meg többek között a modul DeviceID-je.

Visitor Count
Access Point módban a sikeres csatlakozásokat számolja. Csak AP módban látható. Pl. marketing céljból kirakott hotspot sikeressége mérhető vele. Az ikonra kattintva törölhető az értéke.

Delete STR/NUM/NVR/GPIO/TIME
Törli a $ jellel flash memóriába mentett STR/NUM értékeket, NVR adatokat, a tárolt GPIO állapotokat, beállított időzítéseket.

Reboot
Újraindítja a modult.

Exit
Kilép az Admin menüből, megnyitja az index.html-t.

Browser ablak
Fájlok feltöltését, letöltését, szerkesztését, megnyitását, törlését, átnevezést, létrehzását teszi lehetővé. Feltöltésnél a CTRL, SHIFT gombok használatával egyszerre több fájl tölthető fel. Drag and Drop működik, az upload mezőbe kell ejteni a fájlokat. Feltöltést a LED jelzi. Ha a PIC ki van pipáva, láthatóak a képek. A nyíl gomb a listázás sorrendjét állítja. Edit gomb megnyitja a fájlt a beépített szerkesztőben, itt módosítható, HTML azonnal kipróbálható. Fájlnév kiterjesztéssel együtt max 30 karakter hosszú lehet! A .tar kiterjesztésű fájlok feltöltés után automatikusan kicsomagolódnak, minimum kétszer annyi szabad tárhely szükséges mint a tar fájl mérete.

index.html
Ez a weblap jelenik meg a böngészőben a modul IP címének megnyitásakor, Captive Portal módban csatlakozás után. Törlése esetén a Login jön be, ha nincs jelszó az Admin menü.