Password

Itt állítható be a Login jelszó. Üresen hagyva az Admin menü jön be az IP/login (pl 192.168.0.88/login) oldal megnyitásakor. Beállítható reszponzív háttérkép. A tárhelyre kell másolni egy képet aminek a neve login.webp vagy login.jpg vagy login.png. A webp ajánlott, a mérete kb fele egy ugyanolyan jpg-nek. Célszerű függőleges tájolású képet használni, ez telefonon is, számítógépen is szépen jelenik meg. Lehet logint csinálni az index.html oldalra is az alábbi formot használva.

<form action="/service" method="POST"> <input name="/inpass" type="password" placeholder="Password" autocomplete="off"> <button type="submit">Login</button> </form> Ha WebSocket jelszó meg van adva, csak az alábbi kód input mezőjébe beírt jelszó segítségével fogad a modul WebSocket kapcsolaton keresztül parancsokat. Admin bejelentkezéssel (Editor, Terminal) nem ellenőrzi a jelszót!

<input type="password" id="wspw" placeholder="WS password" autocomplete="off"/> <button type="button" onclick="startWS(4);">Connect</button>